Jak dezaktywować konto pracownika?

Ostatnia modyfikacja: 20 września 2017

Aby dezaktywować konto pracownika przejdź do zakładki Pracownicy, a następnie wyszukaj i kliknij interesującego Cię pracownika.

Search member

W nowym oknie znajdź dział USTAWIENIA i kliknij ikonę ołówka obok słowa Aktywny: tak Deactivate user . Status zmieni się na Aktywny: nie User deactivated.


Twój pracownik został dezaktywowany i nie będzie się mógł zalogować do aplikacji dopóki ponownie nie aktywujesz jego konta.